hola

El Barça B, del perpetuenc Óscar Mingueza, jugarà el play-off per pujar a la Segona Divisió A espanyola de futbol. L’equip de García Pimienta, segon classificat del grup 3 de la Segona Divisió B, s’enfrontarà a un quart classificat a la primera eliminatòria del torneig exprés que organitzarà la Real Federación Española de Fútbol en una seu neutral i a partit únic sense afluència de públic del 18 al 26 de juliol. El Barça B disputarà la primera eliminatòria contra un dels tres quarts classificats dels altres grups, la Peña Deportiva d’Eivissa, el Valladolid B i el Yeclano. Si supera aquesta eliminatòria, el filial blaugrana haurà d’afrontar dues rondes més per assolir l’objectiu de l’ascens. Tots els partits és disputaran amb un interval mínim de 72 hores. Els 16 equips que participen en aquest play-off exprés són: Atlètic Balears, UD Eivissa, Atlètic de Madrid B i Penya Esportiva, al Grup 1; Logronyès, Cultural Lleonesa, Athletic B i Valladolid B, al Grup 2; Castelló, Barça B, Sabadell i Cornellà, al Grup 3; i Cartagena, Marbella, Badajoz i Ieclà, al Grup 4.

El sorteig del play-off encara no s’ha fet i tampoc no s’ha escollit la seu dels partits. La Comissió Delegada de l'RFEF ha aprovat que es puguin fer cinc canvis durant els partits per protegir la salut dels futbolistes després del confinament, i que les convocatòries puguin ser de 20 jugadors.

El Barça B de García Pimienta arriba al play-off d’ascens com a segon classificat del grup 3 després de sumar 49 punts repartits en 13 victòries, 10 empats i només cinc derrotes. Un total de 28 partits en els quals el filial blaugrana ha anotat 40 gols i n'ha encaixat 27.


Foto: Óscar Mingueza, amb el número 4, en un partit d'aquesta temporada / FC Barcelona

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]

Bruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base
17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]