hola

La pandèmia de la Covid-19 i l’estat d’alarma van obligar a l’Ajuntament de Santa Perpètua a tancar totes les instal·lacions esportives de titularitat pública. Ara, en aquesta 'nova normalitat', el Servei d’Esports ha decidit reobrir pràcticament tots els equipaments. En les darreres setmanes, l’Ajuntament ha treballat per tenir-ho tot enllestit i garantir totes les mesures de seguretat als usuaris. De moment, l’aforament de les instal·lacions esportives estarà limitat per tal que es respecti el distanciament social i evitar així que hi hagi contagis de la Covid-19.

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda té previst reobrir el 29 de juny la majoria d’instal·lacions esportives municipals amb un aforament màxim d’un 50% de la seva capacitat. El Centre Municipal de Futbol Paco Navarro serà l’únic equipament que, de moment, mantindrà tancat l’Ajuntament.

La piscina de 50 metres, que estarà oberta entre el 29 de juny i l’11 de setembre, tindrà un ús recreatiu. S’establiran dos torns d’accés a la instal·lació durant tots els dies de la setmana, un de les 10 a les 14 hores i un altre de les 15 a les 19 hores. De les 14 a les 15 hores es procedirà a la desinfecció de tots els espais d’aquest servei municipal.


Zona de pícnic, tancada


La zona de pícnic estarà tancada i no es podrà fer servir en cap moment. L’aforament màxim de la piscina de 50 metres serà de 200 persones. A la zona de gespa, podrà haver-hi 120 persones.

Els abonats anuals podran fer servir la piscina de 25 metres exclusivament per a ús esportiu de les 7 a les 20.45 hores del 29 de juny al 31 de juliol. S’habilitaran sis carrers per nedar. L’aforament serà de dues persones per carrer. A la piscina de 25 metres i a la de 50 metres es podrà accedir amb cita prèvia mitjançant una aplicació que posarà en marxa l’Ajuntament per donar les màximes facilitats als usuaris.

Els vestidors de la piscina només estaran oberts per canviar-se i les dutxes no funcionaran, de moment.

Gimnàs

El gimnàs del Pavelló d’Esports de Santa Perpètua també tindrà un aforament màxim d’un 50% i s’hi haurà d’accedir amb cita prèvia entre les 8 i les 14.30 hores i entre les 17 i les 22 hores. Entre les 14.30 i les 17 hores es procedirà a netejar totalment les instal·lacions.

El Servei d’Esports ha reubicat els dotze aparells cardiovasculars (cintes, el·líptiques i bicicletes estàtiques) en un altre espai per garantir que hi hagi la suficient distància entre els usuaris. De moment, a l’espera del que vagin acordant les autoritats sanitàries, el Servei d’Esports ha decidit que no se celebrarà cap de les activitats dirigides.

Les pistes esportives dels dos pavellons de Santa Perpètua així com les que hi ha als exteriors i les de tennis i frontó també reobriran amb aforament restringit. Només estarà oberta la porta principal del Pavelló.

A les pistes esportives només hi podran accedir els esportistes i els preparadors dels diferents equips que hagin d’entrenar. Les graderies estaran tancades al públic. En aquells llocs comuns de les instal·lacions esportives municipals (sempre que no s’estigui practicant esport) en els quals no es pugui garantir la distància mínima de seguretat serà obligatori l’ús de la mascareta.

El Consistori perpetuenc està acabant d’estudiar els preus públics de les piscines i els serveis esportius i properament els aprovarà i anunciarà. També recorda que les dates d’inici de les activitats poden estar condicionades per possibles incidències en els processos administratius, que estan molt ajustats.


Foto: La piscina municipal de 50 metres disposarà d'un aformanet màxim de 200 persones / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]