hola

José Miguel Astasio, Cuni, seguirà sent la propera temporada 2020-2021 l’entrenador del primer equip de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua. El tècnic es va fer càrrec del conjunt perpetuenc a finals del mes de gener, després que la directiva decidís destituir Óscar Castel. A causa de la finalització prematura de la temporada per la pandèmia de la Covid-19, Cuni només ha pogut dirigir el Santa Perpètua en cinc partits, amb un balanç de dues victòries, un empat i dues derrotes. També renoven Paco Galera, segon entrenador; Rubén Gilabert, preparador física i Pau Falcato, fisioterapeuta.

Respecte als jugadors, el club ja ha confirmat que seguiran a l’equip Álex Ruedas, Pato, Isaac Rubio, Iván Moreno, Verdaguer, Gago, Gery, Cata, Óscar García, Mejías, Veraguas, Tachillo, David Rubio, Víctor Durán, Lamas, Marcos i Adán. A més, s’han fet cinc fitxatges: el central Álvaro, que torna a Santa Perpètua després de jugar al juvenil del Sabadell; el lateral dret Coca, que ve de la Molletense i que ja havia jugat a Santa Perpètua; Noah, un jove centrecampista procedent de la Torreta; el davanter Dani Rodríguez, que havia jugat darrerament a la Torreta i al juvenil del Mollet; i el porter Raúl Guillamon, que ve de jugar a una universitat dels Estats Units. A més, el defensda Sergio Cruz puja des del Santa Perpètua de Tercera Catalana.

Per contra, són baixa Gerard Suárez, Alan García i els germans Asier i Elieder Ortolà.

Cuni ha destacat que s'han reforçat i té una plantilla més competitiva.

D'altra banda, la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua afronta la temporada 2020-2021 amb diversos canvis pel que fa als seus responsables de futbol base, femení i escola. El club ha incorporat David Alegre com a adjunt al responsable de futbol base per a equips femenins. A més, Dani Hernández, Iván Molpeceres i Víctor Astasio han passat a ser coordinadors i, juntament amb David Rubio, entren a formar part del pla de creixement i millora de tots els equips de categories inferiors.

El càrrec que ha assumit David Alegre servirà per reforçar els cinc equips femenins. L'objectiu és potenciar aquesta àrea dins del compromís del club amb el futbol femení.

Dani Hernández ha assumit la responsabiltat dels juvenils i el salt d'aquesta categoria a l'amateur. També supervisarà el sub-23.

Iván Molpeceres és el responsable del futbol 7 i coordinarà els alevins i benjamins. David Rubio continua encarregant-se del futbol 11 dels cadets i infantils.

Víctor Astasio és el coordinador de l'Escola (Entremalitats, debutants i prebenjamins), mentre que Imanol Cordero s'encarrega de l'àrea d'operacions i events.

D'altra banda, Joan Sayós, com a secretari tècnic, s'encarrega del primer equip, mentre que Adrián Lamas continua com a coordinador general d'equips, liderant la direcció esportiva del club.


Foto: José Miguel Astasio, Cuni, en el seu primer partit a la banqueta del camp de la UCF / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]

Bruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base
17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]