hola

El conjunt juvenil del Club Hoquei Santa Perpètua ha ocupat la tercera posició al grup F2 de la Copa Federació. L'equip de la nostra localitat ha sumat 15 punts amb un balanç de cinc victòries i tres derrotes; 37 gols marcats i 30 d'encaixats.


El conjunt benjamí A ha estat el penúltim classificat al grup P4 del Campionat de Barcelona. Els perpetuencs han sumat quatre punts amb un balanç d'una victòria, un empat i sis derrotes; tretze gols marcats i 38 encaixats.
Per la seva part, el benjamí B ha estat cuer al grup F4 de la Copa Federació amb dos punts. No ha guanyat cap partit, n'ha empatat dos i n'ha perdut sis; ha fet 22 gols i ha rebut 48.


El prebenjamí A ha estat el segon classificat al grup 3 de la categoria plata de Barcelona amb 33 punts. Els joves jugadors de la nostra localitat han guanyat onze partits i n'han perdut dos; han marcat 29 gols i n'han rebut 12.
Per la seva part, el prebenjamí B ha estat setè al grup 4 de la mateixa categoria amb 13 punts. Ha guanyat quatre partits, n'ha empatat un i n'ha perdut vuit; ha marcat 19 gols i ha encaixat 25.

El prebenjamí C, que milita al grup 7, ha estat el cuer i ha perdut els onze partits que ha disputat amb dos gols marcats i 40 d'encaixats.

Pel que fa als dos conjunts femenins de l’entitat, el Fem 13 estava classificat en tercera posició a la categoria Preferent quan es va donar per acabada la lliga i tenia opcions de classificar-se per als Campionats de Catalunya, mentre que el mini fem va quedar antepenúltim.


Foto: Un dels conjunts femenins d'aquesta temporada / CH Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]