El futbolista perpetuenc Gerard Moreno va sumar el 6 de setembre la seva quarta internacionalitat amb la selecció espanyola absoluta en el partit que l’equip que entrena Luis Enrique va guanyar a Ucraïna per 4 a 0 corresponent a la segona jornada de la Lliga de Nacions. Moreno va ser titular a l’enfrontament entre espanyols i ucraïnesos que es va disputar a Valdebebas. El de Santa Perpètua va jugar en una posició massa avançada i va entrar poc en joc. No obstant això, al minut 17 va disposar d’una ocasió per marcar, però la pilota va sortir fora per poc. Al minut 62 li van anul·lar un gol per clar fora de joc. El perpetuenc va ser substituït al minut 73.

Espanya lidera el seu grup de la Lliga de Nacions amb 4 punts, després de la victòria contra Ucraïna i d’empatar el 3 de setembre a Stuttgart amb Alemanya (1-1). En el partit contra els alemanys Gerard Moreno no va disputar cap minut.

Moreno va entrar en aquesta convocatòria de la selecció espanyola, la primera des del retorn de Luis Enrique, en segona instància. En un primer moment no va ser citat per Luis Enrique, però Oyarzábal va donar positiu per coronavirus abans d’incorporar-se a la concentració i el perpetuenc el va substituir.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]