hola

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua està treballant per tal de recuperar a partir del dia 5 d’octubre les activitats dirigides, que van quedar suspeses al mes de març a causa de la pandèmia de la Covid-19. Com a pas previ, des de demà 15 de setembre i fins al 2 d’octubre, les persones interessades podran gaudir d’un tastet de les activitats de la nova temporada 2020-2021. Aquest tastet serà gratuït i cal inscriure’s prèviament.

En el tastet, en diferents horaris de matí i de tarda, es podrà assistir a classes de Zzumba, Fit Pump, HBX Fusion i Ciclisme Indoor. Per gaudir d’aquestes activitats, cal inscriure’s prèviament a la recepció del Pavelló d’Esports, o trucar al número de telèfon 93 560 33 16, on també es podrà obtenir tota la informació sobre el nou curs d’activitats dirigides que s’iniciarà de forma oficial el 5 d’octubre.

Aquest nou curs s’incorpora una activitat, HBX Fusion. Es tracta d’un mètode d’entrenament funcional d’alta intensitat basat en els moviments fonamentals del cos humà en el qual l’usuari realitzarà multitud d’exercicis amb el pes del propi cos i fent servir els materials propis d’aquest programa d’entrenament: TRX, peses (Kettebells) i pilotes medicinals (SlamBall). Les sessions tenen una durada de 30 minuts. Els beneficis que s’obtenen amb aquest tipus d’entrenament són l’increment de la pèrdua de pes corporal (cada sessió consumeix un elevat nombre de calories), la millora de la força, la coordinació i la disminució dels nivells d’estrès i dels efectes negatius del mateix.

Pel que fa a les inscripcions a les activitats infantils de hip hop, tennis, ciclisme indoor, els cursets de natació i a les activitats per a adults de pilates, zzumba, manteniment i cursets de natació ja estan obertes a la recepció del Pavelló d’Esports. Els aforaments i les ràtios estaran limitats i s’aplicaran les mesures sanitàries i de seguretat corresponents. En els cursets de natació, hi haurà un o dos professors per cada deu alumnes. Les activitats començaran el 5 d'octubre.

D'altra banda, l’horari del gimnàs fins al 2 d’octubre serà de dilluns a divendres de 8 a 14.30 h i de 17 a 22 h (de 14.30 a 16.30 h es farà la neteja). Els caps de setmana estarà tancat. L’accés serà sense abonament amb cita prèvia a través de l’aplicació. El preu serà d’1,5 euros amb un màxim d’una hora i mitja. L’aforament estarà limitat al 50%.

Foto: Pavelló d'Esports / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]