hola

Els diferents abonaments per gaudir de les activitats que organitza el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua es reactivaran a partir de l’1 d’octubre. Totes les persones que són abonades actualment, però que es volen donar de baixa ho podran fer fins al 15 d’octubre a la recepció del Pavelló d’Esports o enviant un correu a l’adreça electrònica esportsp@staperpetua.cat.

L’1 d’octubre es posaran en marxa l’abonament bàsic de piscina, el de pavelló, el complet i el de tennis i frontó. Les activitats dirigides es reprendran el 5 d’octubre. Com a pas previ, les persones interessades poden gaudir durant aquests dies d’un tastet de les activitats de la nova temporada 2020-2021. Aquest tastet és gratuït i cal inscriure’s prèviament al Pavelló d’Esports.

Durant la nova temporada, es podrà assistir a classes de Zzumba, Fit Pump, HBX Fusion, Ciclisme Indoor i Aquagim, entre d’altres. Aquest nou curs s’incorpora una activitat, HBX Fusion, un mètode d’entrenament funcional d’alta intensitat basat en els moviments fonamentals del cos humà en el qual l’usuari realitzarà multitud d’exercicis amb el pes del propi cos i fent servir els materials propis d’aquest programa d’entrenament.

Per anar a la piscina, al gimnàs o per assistir a les diferents activitats, caldrà seguir sol·licitant cita prèvia a través d’una aplicació. Els grups seran reduïts i caldrà reservar prèviament la franja horària.

Les inscripcions a les activitats infantils de hip hop, tennis, ciclisme indoor, els cursets de natació i a les activitats per a adults de pilates, zzumba, manteniment i cursets de natació estan obertes a la recepció del Pavelló d’Esports. Els aforaments i les ràtios estaran limitats i s’aplicaran les mesures sanitàries i de seguretat corresponents. En els cursets de natació, hi haurà un o dos professors per cada deu alumnes. Les activitats començaran el 5 d'octubre.

Foto: Una de les activitats de lleure d'estiu al Pavelló d'Esports / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El perpetuenc Adrián Lamas serà el segon entrenador del Barça C femení de futbol
29 Jul 2022 12:45 - NataliaEl perpetuenc Adrián Lamas serà el segon entrenador del Barça C femení de futbol

El perpetuenc Adrián Lamas serà la propera temporada el segon entrenador del Barça C femení de futbol. [ ... ]

Marcel Caralt, quart en el Campionat d'Espanya de clubs de vòlei platja
29 Jul 2022 08:36 - NataliaMarcel Caralt, quart en el Campionat d'Espanya de clubs de vòlei platja

Marcel Caralt s’ha classificat en quarta posició en el Campionat d’Espanya de clubs de vòlei platja [ ... ]

El sènior de l'Sport Sala jugarà al grup 1 de la Segona Divisió Catalana
28 Jul 2022 09:19 - NataliaEl sènior de l'Sport Sala jugarà al grup 1 de la Segona Divisió Catalana

El sènior de l’Sport Sala ha quedat enquadrat al grup 1 de Barcelona de la Segona Divisió Catalana. [ ... ]