El primer equip del Club Hoquei Santa Perpètua va guanyar ahir el Barça per 5 a 3 i va sumar la seva primera victòria a la Nacional Catalana.

Els de Xavi Lladó van fer un gran partit davant d'un equip que la jornada anterior els havia derrotat per 9 a 2. A les graderies, amb aforament limitat, l'afició local va gaudir amb el joc del seu equip.

L'enfrontament va ser molt intens i amb molt de ritme. El porter local, Dani Gispert, va tenir dues actuacions de gran mèrit abans que Joan, al minut 11, fes l'1 a 0. Iker va marcar el 2 a 0 al minut 16. Durant la primera part, el Barça va enviar tres xuts als pals.

Al minut 1 de la segona part, els visitants van reduir les diferències. Poc després, Eloy, de penal, va fer pujar al marcador el 3 a 1.

Al minut 8, Dani va aturar una falta directa per una targeta blava a Marc. Cinc minuts més tard, el Barça va fer el 3 a 2. Eloy va disposar d'una falta directa, però va xutar fora.

El Barça va empatar al minut 19 i després va desaprofitar una falta directa per posar-se per davant. A falta de 41 segons per al final, Erik va marcar el 4 a 3. Amb el Barça amb cinc jugadors atacant, Marc va fer el 5 a 3 definitiu després d'una recuperació.

Ara, el Santa Perpètua descansarà abans d'afrontar els dos propers partits contra el Noia Freixenet. L'entrenador perpetuenc, Xavi Lladó, estava molt satisfet al final del partit.

Des de la junta directiva del Club Hoquei Santa Perpètua, han destacat el bon comportament de les dues aficions en quant a l'aplicació del protocol Covid-19.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]