El primer equip de la UCF Santa Perpètua va debutar dissabte a la lliga amb una derrota per 0 3 contra el Parc. Els perpetuencs van cometre tres errades que els visitants van aprofitar per emportar-se el triomf.

El partit, que es va disputar amb control d'accés a l'entrada i amb aforament limitat, va ser força disputat. Al minut 22, el porter del Santa Perpètua, Adán, va evitar amb una gran intervenció el primer gol. Durant la primera part, els locals van crear poc perill. Tan sols cal remarcar un xut fluix de Pato al minut 32.

El partit es va resoldre a la segona part. Al minut 49, Mejías va disposar de la millor ocasió del Santa Perpètua. El seu xut el va enviar a córner el porter. Al minut 59, el Parc va aprofitar una pèrdua de pilota dels locals per marcar el 0 a 1 en un ràpid contracop. El 0 a 2 va arribar al minut 61 en una acció molt similar a la del primer gol.

Els perpetuencs van intentar reaccionar. Pato va enviar alt un llançament de falta i després es va trobar amb la intervenció del porter visitant. Al minut 81, el Parc va fer el 0 a 3 amb un ràpid llançament d'una falta directa que va sorprendre als perpetuencs.

D'altra banda, el conjunt de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua no va poder jugar dissabte a Canovelles. El partit va ser suspès per un positiu de Covid-19 al club del Vallès Oriental. El Santa Perpètua B jugarà dijous l'enfrontament ajornat de la primera jornada contra el Parets B. El partit es disputarà a les 20.45 hores a la nostra localitat.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]