El primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va debutar diumenge a la lliga amb una derrota per 2 a 1 al camp del Cassà. Les perpetuenques no van fer un bon partit, però van crear suficients ocasions de gol com per aconseguir el triomf. La manca d’encert en atac del conjunt que entrena Kennet Sánchez van ser decisiva.

Durant la primera part no va dominar clarament cap dels dos equips. El Santa Perpètua no es va trobar còmode, però va crear quatre ocasions força clares que no va aprofitar.

A la segona part, les de la nostra localitat van sortir millor al camp i van inaugurar el marcador al minut 55 amb un gol d’Abigail. Les perpetuenques van disposar de dues noves oportunitats i, a més, no les van xiular un penal clar a favor. En el darrer tram del partit el Cassà va aprofitar dues errades innocents del Santa Perpètua per fer dos gols seguits als minuts 77 i 78. Les perpetuenques van buscar el gol de l’empat, però van estar molt desencertades novament de cara a porteria.

El Santa Perpètua és onzè al grup 2 de la Primera Divisió amb zero punts.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]