La futbolista perpetuenca Paula Jiménez està protagonitzant un bon inici de temporada amb el seu nou equip, el Vic Riuprimer, que milita al grup 3 de la Primera Divisió Nacional Femenina. Jiménez, de 18 anys, va marcar tres gols en el primer partit de lliga, en el qual el Vic Riuprimer va guanyar el Fundació Terrassa FC 1906 per 4 a 2. El Vic va inaugurar el marcador, però les visitants es van posar per davant amb dos gols. La perpetuenca va fer els tres gols que van permetre remuntar al seu equip i fer-se amb el triomf. En la segona jornada, el Vic Riuprimer va derrotar el Riudoms per 1 a 2. El Vic Riuprimer va inaugurar el marcador i el Riudoms va empatar. Paula Jiménez va fer l’1 a 2 definitiu al minut 75. En la tercera jornada, el Vic Riuprimer va empatar a zero amb el Pardinyes.

En la quarta jornada, el Vic-Riuprimer va caure per 5 a 1 al camp del Levante Las Planas. L’únic gol del conjunt d’Osona el va fer la perpetuenca.

Paula Jiménez s'ha mostrat força satisfeta amb l'inici de temporada.

Després de set temporades jugant al fubol base de l’Espanyol, Paula Jiménez va decidir aquest any canviar d’aires i fitxar pel Vic-Riuprimer. La temporada passada va jugar al juvenil A de l’Espanyol i va ser la màxima anotadora del seu equip amb 18 gols.

0
0
0

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria
22 Abr 2024 09:53 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria

El sènior A de l'Sport Sala va guanyar dissabte el Safa Anosda de Sabadell per 8 a 5 i va trencar la [ ... ]