hola

Les lligues que organitzen les diferents federacions catalanes no es podran reprendre fins al mes de gener, segons el pla d’obertura progressiva d’activitats que ha aprovat la Generalitat. Algunes federacions, com la Federació Catalana de Futbol, de la qual depenen la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua i l’Sport Sala, havien anunciat la seva intenció de reprendre les competicions el cap de setmana del 5 i 6 de desembre, però finalment això ja no serà possible.

A partir del 23 de novembre, d’acord amb el pla de la Generalitat, es podrà entrenar en espais oberts al 50%. Això també s’aplicarà a les piscines, ja siguin a l’aire lliure o tancades. A més, als gimnasos i a les instal·lacions esportives tancades es reprendrà l’activitat amb un 30% de l’aforament.

En la tercera fase, que començaria el 21 de desembre, l’aforament de les instal·lacions esportives exteriors passarà a ser del 70% i a les interiors, del 50%. Finalment, en la quarta i darrera fase, que entraria en vigor el 4 de gener, es recuperarien les competicions esportives.

La primera suspensió de les competicions esportives catalanes es va aprovar el 16 d’octubre per un període de dues setmanes. El 29 d’octubre, la Generalitat va determinar que la paralització de les lligues catalanes havia de continuar durant quinze dies més. Aquell dia també es va acordar la suspensió dels entrenaments i el tancament d’instal·lacions esportives i gimnasos. En principi, el cap de setmana del 14 i 15 de novembre, hi havia la possibilitat de reprendre les competicions, però la Generalitat va decidir mantenir les mesures restrictives davant de la complicada situació epidemiològica de Catalunya fins al 23 de novembre.


Foto: Les competicions no es reprendran fins al proper any / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El perpetuenc Adrián Lamas serà el segon entrenador del Barça C femení de futbol
29 Jul 2022 12:45 - NataliaEl perpetuenc Adrián Lamas serà el segon entrenador del Barça C femení de futbol

El perpetuenc Adrián Lamas serà la propera temporada el segon entrenador del Barça C femení de futbol. [ ... ]

Marcel Caralt, quart en el Campionat d'Espanya de clubs de vòlei platja
29 Jul 2022 08:36 - NataliaMarcel Caralt, quart en el Campionat d'Espanya de clubs de vòlei platja

Marcel Caralt s’ha classificat en quarta posició en el Campionat d’Espanya de clubs de vòlei platja [ ... ]

El sènior de l'Sport Sala jugarà al grup 1 de la Segona Divisió Catalana
28 Jul 2022 09:19 - NataliaEl sènior de l'Sport Sala jugarà al grup 1 de la Segona Divisió Catalana

El sènior de l’Sport Sala ha quedat enquadrat al grup 1 de Barcelona de la Segona Divisió Catalana. [ ... ]