hola

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda posarà en marxa el proper 11 de gener la nova APP per demanar cita prèvia. Amb aquest dispositiu, els abonats podran reservar hora per a les diferents activitats que organitza el Servei d’Esports, gimnàs, piscina i classes dirigides (Zzumba, Fit Pump, HBX Fusion, Ciclisme Indoor i Aquagim).

Totes les persones que tinguin abonament (piscina, pavelló o complet) rebran un correu electrònic amb un enllaç per descarregar-se de forma gratuïta l’aplicació, que s’anomena trai­nin­gym, amb un usuari i una contrasenya.

La cita prèvia es podrà demanar amb 48 hores d’antelació. Si algú hagués reservat hora i no pogués anar-hi, tindrà l’opció d’alliberar la seva cita prèvia per tal que la pugui aprofitar un altre abonat.

L’aplicació també permet accedir a diferents classes virtuals. En el cas que hi hagués un altre confinament domiciliari per la pandèmia de la Covid-19, també hi hauria l’opció de fer classes per streaming. “La cita prèvia es fonamental per controlar els aforaments, ja que encara es mantenen les restriccions en la pràctica esportiva en equipaments tancats i també per garantir la traçabilitat”, ha indicat el cap del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Jordi Bonàs. “L’APP facilita molt la feina als usuaris i a les persones que hi ha a la recepció del Servei d’Esports”, ha dit Bonàs. Al marge de l’aplicació, també es podrà continuar demanant cita prèvia de forma presencial al Pavelló d’Esports o per telèfon al número 93 560 33 16.

El cap del Servei d’Esports ha recordat que “l’aforament màxim del 30% ens ha afectat molt a la tarda; al matí no tant, perquè podem fer servir per a les activitats dirigides la pista del Pavelló amb ventilació creuada, totes les finestres i portes obertes, i amb entre 15 i 20 persones mantenint la distància i practicant esport amb molta seguretat”.

“Al gimnàs i a la piscina estem limitats. Al gimnàs, com a molt pot haver-hi 10 persones al mateix temps”, ha explicat Bonàs, que ha recordat que els vestidors no es poden fer servir, excepte les persones usuàries de la piscina.

Les activitats que organitza el Servei d’Esports es van reprendre el 23 de novembre amb totes les mesures de seguretat d’acord amb el primer tram de la desescalada aprovada per la Generalitat. Des d’aquell dia, tots els abonats poden tornar a fer esport amb un 30% de l’aforament i cita prèvia.


Foto: L'App facilita el servei als usuaris / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]