hola

Des d’aquest dilluns, els espais interiors de les instal·lacions esportives de Santa Perpètua tornen a estar oberts d’acord amb les darreres mesures restrictives aprovades per la Generalitat a causa de la pandèmia de la Covid-19. El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha reobert el gimnàs, que estava tancat des del 7 de gener. En aquest espai, que també estarà operatiu els caps de setmana, es recuperen les franges d’una hora i mitja. A l’aplicació Trainingym es poden consultar els horaris i fer les reserves per accedir al gimnàs.

De moment, es continuarà oferint l’spinning a l’aire lliure i es podrà seguir tenint accés a les activitats de l’abonament complet (zzumba, hbx i tàbata) a l’exterior. Les activitats a l’exterior seran amb un aforament més ampliat, amb tres grups diferenciats. En cas de pluja, i de forma puntual, es reubicaran les activitats programades a dins del Pavelló.

La reobertura del gimnàs comporta que es procedirà a tramitar la quota de l’abonament bàsic del Pavelló, però el mes de febrer amb un descompte del 50% perquè el servei no s’haurà prestat durant tot el mes sencer. Les persones que no vulguin fer ús de l’abonament hauran de tramitar la baixa corresponent abans del 12 de febrer.

No es poden fer servir els vestidors i l’ús de la mascareta és obligatori en tots els espais interiors i al gimnàs. Des del Servei d’Esports, es recorda que cal continuar extremant les precaucions garantint la higiene de mans i la dels aparells del gimnàs.

Foto: L'App d'Esports facilita el servei als usuaris / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El perpetuenc Adrián Lamas serà el segon entrenador del Barça C femení de futbol
29 Jul 2022 12:45 - NataliaEl perpetuenc Adrián Lamas serà el segon entrenador del Barça C femení de futbol

El perpetuenc Adrián Lamas serà la propera temporada el segon entrenador del Barça C femení de futbol. [ ... ]

Marcel Caralt, quart en el Campionat d'Espanya de clubs de vòlei platja
29 Jul 2022 08:36 - NataliaMarcel Caralt, quart en el Campionat d'Espanya de clubs de vòlei platja

Marcel Caralt s’ha classificat en quarta posició en el Campionat d’Espanya de clubs de vòlei platja [ ... ]

El sènior de l'Sport Sala jugarà al grup 1 de la Segona Divisió Catalana
28 Jul 2022 09:19 - NataliaEl sènior de l'Sport Sala jugarà al grup 1 de la Segona Divisió Catalana

El sènior de l’Sport Sala ha quedat enquadrat al grup 1 de Barcelona de la Segona Divisió Catalana. [ ... ]