El perpetuenc Marc Tort es va proclamar diumenge campió de Catalunya en pista coberta dels 1.500 metres en la categoria màster 45. Tort, que és membre del Club Atlètic Mollet, va fer una marca de 4.26.94. Al podi, el van acompanyar Josep Antoni Gardeñes, del Xafatolls, que va ser segon amb un temps de 4.28.35, i Francesc Marsol, del Granollers, que va ser tercer amb 4.31.81.

L’atleta de Santa Perpètua també va córrer els 3.000 metres. En aquesta categoria era l’actual campió de Catalunya, però en aquesta ocasió va ocupar la quarta posició. Diumenge, Tort va fer un temps de 9.28.98. El campió va ser Driss Lakhouaja amb una marca de 8.47.86. El perpetuenc es va quedar a poc més de 14 segons de la medalla de bronze.

El Campionat de Catalunya màster individual es va disputar diumenge al Palau Sant Jordi de Barcelona. Amb aquesta competició, Marc Tort s’acomiadava de la categoria M45 i ara competirà com a M50. En la nova categoria, s’estrenarà al Campionat d’Espanya individual de cross, que se celebrarà el 14 de març a Còrdova.

Marc Tort s'ha mostrat molt content amb els resultats aconseguits al Campionat de Catalunya.

Podi dels 1.500 metres en la categoria màster 45 / Marc Tort

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]