El perpetuenc Gerard Moreno va aconseguir dissabte el seu primer hat-trick a la lliga en el partit que el Vila-real va guanyar a Granada per 0 a 3. Moreno va completar una gran actuació. Al minut 8, va fer el 0 a 1 de penal. Al minut 18, va marcar el 0 a 2 en una gran acció individual. Només començar la segona part, va enviar al pal una rematada de cap i, al minut 60, novament de penal, va establir el 0 a 3 definitiu. El de Santa Perpètua ja ha superat els registres de la temporada passada i ha marcat 19 gols a la lliga. Només el supera Messi amb 23 gols.

D’altra banda, dimecres, en partit de classificació per al Mundial de Qatar, Gerard Moreno va marcar el seu cinquè gol amb la selecció espanyola en el partit que els de Luis Enrique van guanyar a Kosovo per 3 a 1. Moreno, que s’havia perdut els dos partits anteriors per unes molèsties, va entrar al camp al minut 68 en substitució de Morata. Al minut 74, va marcar de cap a la sortida d’un córner i va fer el seu cinquè gol amb Espanya en deu partits.

Espanya lidera el seu grup de classificació amb 7 punts, un més que Suècia.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]