El sènior de l'Sport Sala va guanyar dissabte el Futsal Terrassa Les Saveurs per 6 a 4. Els perpetuencs van remuntar un partit que perdien 0 a 3 al minut 11. Els dos equips van disposar de moltes ocasions de gol, però l'Sport Sala va estar més encertat.

L'enfrontament va començar amb domini i oportunitats locals, però van ser els visitants els que van inaugurar el marcador al minut 3. L'Sport Sala va seguir tenint ocasions, però li va faltar encert en els darrers metres. Al minut 7, va arribar el 0 a 2. Els de Terrassa es van posar 0 a 3 al marcador al minut 11. Poc després, Aleix va reduir les distàncies.

L'Sport va tenir més ocasions, mentre que els visitants van enviar un xut al pal. Al minut 17, Jordi va fer el 2 a 3. Els de la nostra localitat van intentar empatar abans del descans. Naranjo va marcar, però l'àrbitre va considerar que ho havia fet fora de temps.

Al minut 2 de la segona part, els de Terrassa van fer el 2 a 4. L'Sport Sala va reaccionar ràpidament i Medrano va marcar el 3 a 4 al minut 3.

Iván va enviar un xut al pal, els visitants van perdonar dues ocasions molt clares i Naranjo, primer, i Ángel, després, es van trobar de nou amb els pals.

Al minut 12, el Santa Perpètua va obtenir per fi el premi del gol en una acció d'Ibai. Abans, Marc havia evitat el gol visitant amb una gran intervenció.

Els darrers minuts van ser encara de més color local. Iván va enviar un altre xut al pal. Al minut 18, Marc Alegria va posar per davant als perpetuencs. Els visitants van buscar l'empat, però el partit va acabar amb un altre gol de Marc Alegria.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]