El primer equip del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre dissabte el primer partit de l'eliminatòria per evitar el descens directe. Els de Xavi Lladó van caure a Piera per 4 a 3.

El partit va ser molt igualat i es va resoldre amb llançaments de falta directa després d'una pròrroga. Els dos equips van jugar amb molt de respecte conscients de la importància de guanyar el primer partit de l'eliminatòria. El Santa Perpètua no va poder comptar amb Joel, que es perdrà el que queda de temporada per una lesió.

Iker va avançar als de la nostra localitat, però el Piera va empatar. Amb un xut exterior, Ramon Subirats va fer l'1 a 2. En aquest moment decisiu del partit Eloy va fallar un penal i Adrià va aturar una falta directa. El Piera va empatar abans del descans. A la segona part, no hi va haver gols i es va haver de jugar una pròrroga de cincs minuts sense que el marcador es mogués.

Posteriorment, els dos equips van llançar cinc faltes directes, però només en van aprofitar una cadascun. El gol del Santa Perpètua el va fer Marc Pallarés. S'iniciava així una nova tanda de llançament de faltes directes. El Piera va marcar la seva i Marc Pallarés va fallar.

El Santa Perpètua està obligat a guanyar dos partits el cap de setmana contra el Piera per no perdre directament la categoria. Dissabte, jugarà a casa. Si els perpetuencs aconsegueixen el triomf en aquest partit, forçaran un tercer enfrontament, que es disputaria diumenge a Piera.

L'entrenador del Santa Perpètua, Xavi Lladó, creu que el seu equip li pot donar la volta a l'eliminatòria.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]