El Generali Palau, de les germanes Laura i Gisela Vicente, s’ha proclamat campió de l’OK Lliga en guanyar el play-off final contra el Magic Manlleu. Les de la localitat veïna van resoldre l’eliminatòria per la via ràpida en aconseguir el triomf divendres en el segon partit, disputat a Palau, per 3 a 1.

El Generali va marcar l’1 a 0, però les visitants van empatar de seguida. El partit es va resoldre en el tram final amb dos gols de les locals. Laura i Gisela Vicente van anar convocades en aquest partit. El Generali ja havia guanyat el primer enfrontament a Manlleu per 3 a 7.

El Generali Palau ha completat una gran lliga. El conjunt de la localitat veïna va ser el campió del grup 2 en la primera fase de la competició amb 12 victòries, dos empats i cap derrota. En la segona fase, que van jugar els quatre millors equips dels dos grups de la primera fase, el Generali va ser el primer classificat amb set victòries, un empat i cap derrota.

En semifinals, va eliminar al Cerdanyola. A l’anada va guanyar per 4 a 7 i a la tornada, per 3 a 1.

Laura Vicente és la portera titular del campió de lliga, mentre que Gisela Vicente ha jugat aquesta temporada els primers minuts amb el primer equip. Per a Laura, és el tercer títol de l’OK Lliga, després dels que va aconseguir les temporades 2014-2015 i 2018-2019, i per a Gisela, el primer.

0
0
0

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]