Marc Tort va aconseguir dissabte la medalla de bronze en la prova dels 5.000 metres del Campionat de Catalunya d’atletisme a l’aire lliure de la categoria màster 50. L’atleta perpetuenc de Club Atlètic Mollet va fer una marca de 16:29.83.

El guanyador de la cursa, disputada a Barcelona, va ser Sancho Ayala, de l’Avinent de Manresa, amb un temps de 15:55.24, mentre que Enric Vila, del Granollers, va ser segon amb 16:09.57. Es va repetir el podi de la cursa de 10.000 metres del Campionat d’Espanya, disputat a Sabadell. Des del primer moment, van marxar aquests tres atletes de la resta. A falta de dos quilòmetres, Vila i Ayala van deixar despenjat a l’atleta de la nostra localitat, que es va haver de conformar amb la tercera posició.

Marc Tort acabarà la temporada amb la seva participació el 20 de juny, a Olesa de Montserrat, al Campionat de Catalunya de deu quilòmetres en ruta.Tort ha fet un balanç positiu de la medalla aconseguida dissante.

0
0
0

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]

Bruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya
12 Abr 2024 11:13 - RedaccióBruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, participarà aquest divendres en el Campionat d'Espanya. [ ... ]