hola

La temporada d’estiu de les piscines municipals de Santa Perpètua de Mogoda començarà demà dissabte i es perllongarà fins al 12 de setembre. Del 19 de juny al 4 de juliol i del 30 d’agost al 12 de setembre, l’horari de la instal·lació serà d’11 a 19 hores de dilluns a divendres i de 10 a 19 hores els caps de setmana i els dies festius. Del 5 de juliol al 29 d’agost, l’horari de dilluns a divendres s’ampliarà mitja hora i serà d’11 a 19.30 hores.

La piscina de 25 metres estarà reservada per a un ús esportiu i fonamentalment per a les persones que tinguin l’abonament bàsic de piscina o l’abonament complet del Servei d’Esports. Aquesta piscina estarà tancada del 16 al 29 d’agost i els caps de setmana del 30 d’agost al 12 de setembre. Els dies 13 i 14 de setembre estaran tancades les dues piscines. És obligatori portar casquet de bany a la piscina de 25 metres de dilluns a divendres.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha previst abonaments de temporada, mensuals i quinzenals, en les categories familiar i individual. L’abonament familiar inclou pares i fills menors de 18 anys. El preu de l’abonament familiar de temporada és de 101,50 euros mentre que l’individual de temporada és de 61,70 euros. El familiar mensual és de 49,60 euros i l’individual mensual, de 28,30 euros; el familiar quinzenal és de 28,50 euros i l’individual quinzenal, de 15,50 euros. Per fer l’abonament a la recepció del Pavelló Municipal d’Esports, cal aportar el DNI, la domiciliació bancària original o document que ho acrediti i el Llibre de família. La persona que s’inscrigui cal que sigui la titular de la llibreta. Si és menor o no és el titular, haurà d’anar a fer la inscripció la persona que sigui titular. A diferència de l’any passat, la zona de pícnic estarà oberta aquesta temporada.


Foto: Les Piscines Municipals estrenen nova temporada d'estiu / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El perpetuenc Adrián Lamas serà el segon entrenador del Barça C femení de futbol
29 Jul 2022 12:45 - NataliaEl perpetuenc Adrián Lamas serà el segon entrenador del Barça C femení de futbol

El perpetuenc Adrián Lamas serà la propera temporada el segon entrenador del Barça C femení de futbol. [ ... ]

Marcel Caralt, quart en el Campionat d'Espanya de clubs de vòlei platja
29 Jul 2022 08:36 - NataliaMarcel Caralt, quart en el Campionat d'Espanya de clubs de vòlei platja

Marcel Caralt s’ha classificat en quarta posició en el Campionat d’Espanya de clubs de vòlei platja [ ... ]

El sènior de l'Sport Sala jugarà al grup 1 de la Segona Divisió Catalana
28 Jul 2022 09:19 - NataliaEl sènior de l'Sport Sala jugarà al grup 1 de la Segona Divisió Catalana

El sènior de l’Sport Sala ha quedat enquadrat al grup 1 de Barcelona de la Segona Divisió Catalana. [ ... ]