hola

La temporada d’estiu de les piscines municipals de Santa Perpètua de Mogoda començarà demà dissabte i es perllongarà fins al 12 de setembre. Del 19 de juny al 4 de juliol i del 30 d’agost al 12 de setembre, l’horari de la instal·lació serà d’11 a 19 hores de dilluns a divendres i de 10 a 19 hores els caps de setmana i els dies festius. Del 5 de juliol al 29 d’agost, l’horari de dilluns a divendres s’ampliarà mitja hora i serà d’11 a 19.30 hores.

La piscina de 25 metres estarà reservada per a un ús esportiu i fonamentalment per a les persones que tinguin l’abonament bàsic de piscina o l’abonament complet del Servei d’Esports. Aquesta piscina estarà tancada del 16 al 29 d’agost i els caps de setmana del 30 d’agost al 12 de setembre. Els dies 13 i 14 de setembre estaran tancades les dues piscines. És obligatori portar casquet de bany a la piscina de 25 metres de dilluns a divendres.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha previst abonaments de temporada, mensuals i quinzenals, en les categories familiar i individual. L’abonament familiar inclou pares i fills menors de 18 anys. El preu de l’abonament familiar de temporada és de 101,50 euros mentre que l’individual de temporada és de 61,70 euros. El familiar mensual és de 49,60 euros i l’individual mensual, de 28,30 euros; el familiar quinzenal és de 28,50 euros i l’individual quinzenal, de 15,50 euros. Per fer l’abonament a la recepció del Pavelló Municipal d’Esports, cal aportar el DNI, la domiciliació bancària original o document que ho acrediti i el Llibre de família. La persona que s’inscrigui cal que sigui la titular de la llibreta. Si és menor o no és el titular, haurà d’anar a fer la inscripció la persona que sigui titular. A diferència de l’any passat, la zona de pícnic estarà oberta aquesta temporada.


Foto: Les Piscines Municipals estrenen nova temporada d'estiu / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Porxada dels Drets Humans acull diumenge la festa de fi de temporada de la UCF Santa Perpètua
14 Jun 2024 10:09 - RedaccióLa Porxada dels Drets Humans acull diumenge la festa de fi de temporada de la UCF Santa Perpètua

La Unificació Club de Futbol Santa Perpètua celebrarà diumenge una festa per posar punt final a la [ ... ]

El CH Santa Perpètua celebra aquest cap de setmana un torneig de fi de temporada
14 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl CH Santa Perpètua celebra aquest cap de setmana un torneig de fi de temporada

El Club Hoquei Santa Perpètua celebrarà aquest cap de setmana un torneig de fi de temporada. La competició, [ ... ]

Més d'una vintena de clubs amb 500 esportistes participen en el Trofeu de Karate de Santa Perpètua
13 Jun 2024 09:05 - RedaccióMés d'una vintena de clubs amb 500 esportistes participen en el Trofeu de Karate de Santa Perpètua

L’Escola de Karate Senshi Dojo va organitzar dissabte el dotzè Trofeu de karate de Santa Perpètua. [ ... ]