El primer equip femení de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua va acabar dissabte la lliga amb una derrota per 0 a 2 contra el líder, el Torelló. Al primer minut, Ainhoa va enviar una pilota al pal. A la mitja hora, les visitants van fer el 0 a 1. Fins a aquell moment, el partit havia estat força igualat. El Santa Perpètua va reaccionar. Al minut 39, Ainhoa va fer una centrada per la banda dreta molt perillosa que no va trobar rematadora.

La segona part va començar amb domini i arribades del Santa Perpètua, però sense ocasions clares. Ainhoa ho intentava per la banda dreta, però faltava l'última rematada.Al minut 71, en una acció en la qual les locals van demanar fora de joc, el Torelló va marcar el 0 a 2. Al minut 82, Ainhoa va rematar de cap, però la portera visitant va aturar bé la pilota.

El Santa Perpètua haurà d'esperar als resultats de la darrera jornada, en la qual descansarà, per saber quin lloc ocuparà finalment a la classificació. Ara mateix és tercer. L'entrenador perpetuenc, Kennet Sánchez, considerava dissabte que la derrota contra el Torelló era justa.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]