La selecció espanyola de futbol va caure ahir a la nit en les semifinals de l’Eurocopa amb Itàlia en la tanda de penals. L’equip entrenat per Luis Enrique va oferir la seva millor versió, però no va ser capaç de resoldre l’eliminatòria abans d’arribar als llançaments de penes màximes.

Gerard Moreno va començar el partit a la banqueta i va entrar al camp al minut 69 per Oyarzabal. El perpetuenc va disposar d’una ocasió de gol al minut 83, però va xutar massa desviat. Moreno va filtrar bones passades als seus companys.

Itàlia va marcar primer i Morata va empatar. Els italians es van conformar a arribar als penals davant d’una Espanya que va portar el pes del partit i que va ser millor. Unai Simón va aturar el primer penal, però Dani Olmo, el millor jugador del partit, i Morata van fallar els seus llançaments. Gerard Moreno va marcar el seu penal, igual que en els quarts de final de contra Suïssa. Al final, els italians van marcar quatre penals i Espanya, dos. Els de Luis Enrique van quedar eliminats sense perdre cap partit en tota la competició.

En la seva primera Eurocopa, Gerard Moreno ha tingut minuts en tots els partits, excepte en el de vuitens de final contra Croàcia. Va ser titular contra Polònia i Eslovàquia.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]