hola

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix a la ciutadania quatre possibilitats per fer esport a les instal·lacions municipals en una nova temporada marcada per les mesures per evitar la propagació de la Covid-19. Tenim ganes de tornarte a veure és l’eslògan de la nova campanya d’inscripcions que té per objectiu “donar un missatge de confiança als usuaris que, per prevenció, han deixat de venir durant la pandèmia”, ha explicat el regidor d’Esports Julio Pérez.

Des del Servei d’Esports, es destaca que s’ha habilitat un nou espai de 200 metres quadrats a l’aire lliure amb gespa artificial i amb aparells de musculació i de cal·listènia, ideal per fer les activitats dirigides a l’aire lliure i de forma segura. També hi ha una nova sala cardiovascular on es garanteix la distància entre els aparells. S’ha fet una redistribució dels aparells de musculació per garantir la distància i fer els exercicis amb seguretat. Hi ha productes de desinfecció per a tots els aparells i els espais tancats estan ben ventilats. “Ho tenim tot preparat per tal que la ciutadania pugui gaudir de l’esport de forma totalment segura”, ha destacat Pérez.

Quatre opcions d’abonament

El Servei d’Esports segueix oferint quatre tipus d’abonament. Una opció és l’abonament complet, amb una quota mensual de 32,40 euros i matrícula de 32,40 euros, que permet l’ús de la piscina coberta de dilluns a diumenge i de la piscina d’estiu, l’accés al gimnàs del Pavelló amb assessorament tècnic, l’ús de la sauna i accés gratuït a activitats dirigides. Aquesta temporada hi ha noves activitats dirigides d’entrenament d’intervals d’alta intensitat: HBX i tàbata.

Una altra possibilitat és l’abonament bàsic de piscina, amb una quota mensual de 27 euros i matrícula de 32,40 euros, que dona accés a la piscina coberta de dilluns a diumenge, a la piscina d’estiu, al gimnàs del Pavelló els caps de setmana i a la sauna.

Una tercera opció és l’abonament bàsic de pavelló, amb una quota mensual de 27 euros i una matrícula de 32,40 euros, amb accés a la piscina coberta els caps de setmana, a la piscina d’estiu, al gimnàs del Pavelló amb assessorament tècnic, a la sauna i a algunes activitats dirigides (es poden consultar a la pàgina 33 d’aquest l’Informatiu).

La quarta i última possibilitat és la dels cursos d’activitats aquàtiques, amb una quota mensual de 25,70 euros i una matrícula de 25,40 euros. En aquest cas, hi ha cursets de natació i cursets de natació adaptada. Per a les quatre opcions, hi ha descomptes per a famílies i per a majors de 60 anys i pensionistes. La matrícula pot ser liquidada en un sol pagament o prorratejat en les sis primeres quotes. L’accés a les instal·lacions pels abonaments i a les activitats dirigides s’haurà de fer amb cita prèvia a través d’una aplicació de mòbil.

Des del Servei d’Esports informen que es facilitarà l’accés en el moment de l’inscripció. El Servei d’Esports també organitza activitats infantils i juvenils, que començaran a desen volupar-se al mes d’octubre. Els infants i joves d’entre 7 i 18 anys poden fer hip-hop i tennis. També hi haurà cursets de natació i ciclisme indoor per a joves d’entre 14 i 18 anys. Les persones interessades a fer la inscripció han d’adreçar-se al Servei d’Esports, que es troba al Pavelló (Av. de Girona 7). També es pot fer la inscripció presentant una instància des del web municipal staperpetua.cat


Foto: Activitats dirigides de ciclisme indoor a les instal·lacions del Pavelló / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua derrota el Cabrils i suma la setena victòria
05 Des 2023 10:05 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua derrota el Cabrils i suma la setena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Cabrils per 85 a 68. Al final dels [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala pateix la segona derrota
05 Des 2023 10:03 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala pateix la segona derrota

Segona derrota de la temporada per al sènior A de l’Sport Sala. Els perpetuencs van perdre diumenge [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua aconsegueix la primera victòria
05 Des 2023 10:01 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua aconsegueix la primera victòria

Primera victòria del primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua. En el duel entre els dos [ ... ]