hola

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix a la ciutadania quatre possibilitats per fer esport a les instal·lacions municipals en una nova temporada marcada per les mesures per evitar la propagació de la Covid-19. Tenim ganes de tornarte a veure és l’eslògan de la nova campanya d’inscripcions que té per objectiu “donar un missatge de confiança als usuaris que, per prevenció, han deixat de venir durant la pandèmia”, ha explicat el regidor d’Esports Julio Pérez.

Des del Servei d’Esports, es destaca que s’ha habilitat un nou espai de 200 metres quadrats a l’aire lliure amb gespa artificial i amb aparells de musculació i de cal·listènia, ideal per fer les activitats dirigides a l’aire lliure i de forma segura. També hi ha una nova sala cardiovascular on es garanteix la distància entre els aparells. S’ha fet una redistribució dels aparells de musculació per garantir la distància i fer els exercicis amb seguretat. Hi ha productes de desinfecció per a tots els aparells i els espais tancats estan ben ventilats. “Ho tenim tot preparat per tal que la ciutadania pugui gaudir de l’esport de forma totalment segura”, ha destacat Pérez.

Quatre opcions d’abonament

El Servei d’Esports segueix oferint quatre tipus d’abonament. Una opció és l’abonament complet, amb una quota mensual de 32,40 euros i matrícula de 32,40 euros, que permet l’ús de la piscina coberta de dilluns a diumenge i de la piscina d’estiu, l’accés al gimnàs del Pavelló amb assessorament tècnic, l’ús de la sauna i accés gratuït a activitats dirigides. Aquesta temporada hi ha noves activitats dirigides d’entrenament d’intervals d’alta intensitat: HBX i tàbata.

Una altra possibilitat és l’abonament bàsic de piscina, amb una quota mensual de 27 euros i matrícula de 32,40 euros, que dona accés a la piscina coberta de dilluns a diumenge, a la piscina d’estiu, al gimnàs del Pavelló els caps de setmana i a la sauna.

Una tercera opció és l’abonament bàsic de pavelló, amb una quota mensual de 27 euros i una matrícula de 32,40 euros, amb accés a la piscina coberta els caps de setmana, a la piscina d’estiu, al gimnàs del Pavelló amb assessorament tècnic, a la sauna i a algunes activitats dirigides (es poden consultar a la pàgina 33 d’aquest l’Informatiu).

La quarta i última possibilitat és la dels cursos d’activitats aquàtiques, amb una quota mensual de 25,70 euros i una matrícula de 25,40 euros. En aquest cas, hi ha cursets de natació i cursets de natació adaptada. Per a les quatre opcions, hi ha descomptes per a famílies i per a majors de 60 anys i pensionistes. La matrícula pot ser liquidada en un sol pagament o prorratejat en les sis primeres quotes. L’accés a les instal·lacions pels abonaments i a les activitats dirigides s’haurà de fer amb cita prèvia a través d’una aplicació de mòbil.

Des del Servei d’Esports informen que es facilitarà l’accés en el moment de l’inscripció. El Servei d’Esports també organitza activitats infantils i juvenils, que començaran a desen volupar-se al mes d’octubre. Els infants i joves d’entre 7 i 18 anys poden fer hip-hop i tennis. També hi haurà cursets de natació i ciclisme indoor per a joves d’entre 14 i 18 anys. Les persones interessades a fer la inscripció han d’adreçar-se al Servei d’Esports, que es troba al Pavelló (Av. de Girona 7). També es pot fer la inscripció presentant una instància des del web municipal staperpetua.cat


Foto: Activitats dirigides de ciclisme indoor a les instal·lacions del Pavelló / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament edita un àlbum de cromos per la 25a Festa de l’Esport
17 Maig 2024 10:38 - RedaccióL’Ajuntament edita un àlbum de cromos per la 25a Festa de l’Esport

  L’Ajuntament ha editat un àlbum de cromos per celebrar el 25è aniversari de la Festa de l’Esport [ ... ]

Els perpetuencs Iván García i David i Daniel Escribano pugen al podi en el Campionat de Catalunya de Trail relleus mixts
17 Maig 2024 09:00 - RedaccióEls perpetuencs Iván García i David i Daniel Escribano pugen al podi en el Campionat de Catalunya de Trail relleus mixts

Els perpetuencs Iván García Salmerón i David Escribano Cortés es van classificar en segona posició [ ... ]

Nora Alcaraz (Club Esportiu Golden Horse de Santa Perpètua) guanya una prova d'hípica en modalitat doma
16 Maig 2024 11:07 - RedaccióNora Alcaraz (Club Esportiu Golden Horse de Santa Perpètua) guanya una prova d'hípica en modalitat doma

Nora Alcaraz, del Club Esportiu Golden Horse de Santa Perpètua, va guanyar la prova d’hípica reprise [ ... ]