El Llar 56 - Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte per 69 a 59 el Montgat en el primer partit de la lliga 2021-2022. Els perpetuencs van ser superiors als seus rivals, que es van presentar a Santa Perpètua amb només cinc jugadors.

Els dos equips van sortir massa freds a la pista i van haver de passar gairebé tres minuts perquè arribés la primera cistella. El Llar 56 va anotar el 2 a 0 i els visitants van trigar dos minuts a empatar.

L'entrenador perpetuenc, Gio Lamota, no estava content amb el joc del seu equip i va canviar de cop els cinc jugadors al minut 3. El Llar 56 va ser més agressiu en defensa i es va distanciar del Montgat amb tres triples seguits de Ferran. Al final del primer quart, es va registrar el màxim avantatge perpetuenc fins aquell moment (20-4).

El segon quart va començar amb dos triples de Gata, un jugador que s'ha incorporat aquesta temporada al Llar 56. Els de Santa Perpètua van mantenir el seu domini i van arribar al descans amb un resultat de 41 a 16.
Durant el tercer quart, el conjunt de la nostra localitat va aconseguir un màxim avantatge de 28 punts (54-26). En la darrera fase del partit, els locals es van relaxar massa i el Montgat ho va aprofitar per maquillar el marcador.
L'entrenador del Llar 56, Gio Lamota, no estava gaire satisfet amb el partit que havien fet els seus jugadors.

0
0
0

El sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria
22 Abr 2024 09:53 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria

El sènior A de l'Sport Sala va guanyar dissabte el Safa Anosda de Sabadell per 8 a 5 i va trencar la [ ... ]

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]