El primer equip del Club Hoquei Santa Perpètua va debutar dissabte a la lliga amb una derrota a casa contra el Sant Feliu per 4 a 7. Els perpetuencs van fer una bona primera part i van marxar al descans amb un marcador a favor de 3 a 2. La segona part va ser molt diferent. Els visitants van ser superiors i es va emportar el triomf.

El Sant Feliu va fer el primer gol al minut 9. Abans, al minut 5, ja havia avisat amb un xut al pal. El Santa Perpètua va empatar al minut 11 amb un ràpid contracop d'Eric.Poc després, l'àrbitre va assenyalar penal sobre Joel i Eloy va posar el 2 a 1 al marcador. Dani va estar molt bé sota pals i, al minut 16, va protagonitzar una gran aturada. No obstant això, el Sant Feliu va empatar al minut 18. Abans del descans, Eric, amb un gran xut, va marcar el 3 a 2.

El Sant Feliu va sortir a la pista després del descans molt millor que els perpetuencs i, al minut 7, ja havia fet dos gols. Tres minuts després, va arribar el 3 a 5.Els perpetuencs van intentar reaccionar. Al minut 16, Eric, de falta directa, va anotar el 4 a 5. El Sant Feliu no va donar opcions als locals i va fer el 4 a 6 al minut 18. En el darrer minut, va arribar el 4 a 7 i Dani va evitar el vuitè gol visitant aturant una falta directa.

El proper cap de setmana, el Santa Perpètua descansarà, perquè el seu partit a la pista del Bigues ha estat ajornat i es disputarà el 16 d'octubre. Abans, el 12 d'octubre, es recuperarà el partit de la primera jornada contra el Farners.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]