El primer equip de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua va empatar diumenge a zero gols a casa contra el Cardedeu. El partit va ser molt igualat i amb poques ocasions de gol. El Cardedeu va xutar per primera vegada amb perill al minut 14, però la pilota va marxar fora. Al minut 23, Julián va combinar bé amb Gago, però no va rematar bé. Abans del descans, el Cardedeu va xutar una altra vegada per sobre de la porteria local.

Al minut 55, un jugador visitant va rematar amb el cap fora al segon pal. El perpetuenc Noah va posar a prova el porter visitant al minut 64. Poc després, l'àrbitre no va assenyalar un penal sobre Pau Mateos.Puma va evitar el gol visitant al minut 75 amb una gran intervenció. Abans del final, el Cardedeu va enviar fora una gran ocasió, mentre que Pato va veure com el porter li aturava un cop de cap després d'un córner. En la darrera acció del partit David Rubio va llençar una falta directa que va aturar el porter visitant, ben col·locat.

El Santa Perpètua és tretzè amb un punt i la propera jornada jugarà al camp del Gurb, que és quart amb quatre punts.

D'altra banda, el conjunt de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte per 0 a 1 al camp del Can Mas de Ripollet. El gol el va marcar José Durán al minut 51. El Santa Perpètua B rebrà dissabte la visita del Planadeu-Roureda.

Per la seva part, el primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va perdre diumenge per 7 a 2 al camp del Santa Susanna. Després d'encaixar la primera derrota de la temporada, les perpetuenques són vuitenes amb cinc punts. Diumenge, rebran la visita del Torelló, que ha guanyat els quatre partits que ha jugat.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]