hola

El Manlleu va guanyar dissabte a Santa Perpètua la final de la segona edició de la Lliga Catalana femenina d'hoquei patins en derrotar el Cerdanyola per 6 a 5. El partit va ser força igualat, però les osonenques van saber imposar la seva major experiència.

El Manlleu va començar dominant, però va ser el Cerdanyola l'equip que va inaugurar el marcador al minut 9 amb un xut llunyà que no va poder aturar la portera. El Manlleu va empatar un minut després.

El Cerdanyola va tornar a avançar-se al minut 12. Les vallesanes treien molt de profit dels contracops i, al minut 19, van fer l'1 a 3. Abans del descans, van enviar una pilota al pal.

La segona part va començar amb un penal a favor del Manlleu que va aturar la portera del Cerdanyola. Al minut 4, les vallesanes van marcar l'1 a 4. En la següent jugada, va arribar el segon gol del Manlleu.

Les d'Osona van aconseguir el 3 a 4 al minut 6. El Cerdanyola va desaprofitar una falta directa i el Manlleu, que cada vegada estava millor a la pista, va empatar al minut 9.

El Manlleu va sentenciar el partit en marcar en dos ràpids contracops als minuts 15 i 17. A falta de tretze segons per al final, el Cerdanyola va establir el definitiu 6 a 5 en transformar una falta directa.

La final va comptar amb l'assistència de la secretària general de l'Esport de la Generalitat, Anna Caula; de l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia; del regidor d'Esports, Julio Pérez; del vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge, Ivan Tibau; i del president del Club Hoquei Santa Perpètua, Carles Torras.

Torras es va mostrar dissabte molt content amb el desenvolupament de la competició, que van organitzar la Federació Catalana de Patinatge i el Club Hoquei Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'Ajuntament. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va destacar el fet que la nostra localitat acollís la Final de la Lliga Catalana femenina d'hoquei, mentre que el regidor d'Esports, Julio Pérez, va indicar que era molt important acollir aquest acte esportiu.

Per la seva banda la secretària general de l'Esport de la Generalitat, Anna Caula, va remarcar que l'esport femení és cada vegada més important. i el vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge, Iván Tibau, va elogiar la feina feta pel Club Hoquei Santa Perpètua.

L'entrenador del Manlleu, Jordi Boada, va explicar que la final havia estat molt igualada.i l'entrenador del Cerdanyola, Daniel Setién, va expressar que el manlleu al final havia demostrat la seva experiència en finals.

Santa Perpètua va acollir el cap de setmana la Final a quatre de la segona edició de la Lliga Catalana femenina d'hoquei patins. El Manlleu va guanyar la competició dissabte en imposar-se al Cerdanyola per 6 a 5.
Divendres, en les semifinals, el Manlleu va guanyar el Bigues i Riells per 0 a 4, mentre que el Cerdanyola va derrotar el Voltregà per 2 a 1.

El Generali Palau, campió de la primera edició de la Lliga Catalana Femenina i on juguen les perpetuenques Laura i Gisela Vicente i Sígrid Aparicio, no es va classificar per a la Final a quatre de la segona edició, perquè la gran majoria de les seves jugadores no van poder disputar la fase prèvia perquè estaven participant amb Espanya al Campionat d'Europa.

 

Foto: L'alcaldessa de Santa Perpètua felicita a l'equip local / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]