El sènior de l’Sport Sala va aconseguir dissabte la primera victòria de la temporada. Els perpetuencs van guanyar a la pista del Ciutat de Granollers per 5 a 6 en partit corresponent a la segona jornada de lliga. Aleix va inaugurar el marcador al minut 3, però els de Granollers van empatar de seguida. La reacció dels perpetuencs va ser immediata amb tres gols, un d’Aleix, un d’Alegría i un altre d’Albert.

A la segona part, els locals van fer el 2 a 4. Aleix va tornar a distanciar a l’Sport Sala amb dos gols més. En el tram final del partit, el Ciutat de Granollers va fer tres gols, però el triomf va ser per al conjunt de la nostra localitat.

L’Sport Sala és onzè amb tres punts. Dissabte, jugarà a casa contra el Santvicentí, que és el segon classificat amb sis punts.Un dels entrenadors locals, Sebas Escámez, ha explicat que el partit se'ls va complicar al final.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]