El primer equip de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua va guanyar ahir el Torelló per 2 gols a 1 i va sumar la primera victòria de la temporada. Els de Jordi López van fer un bon partit.

Al minut 13, Álvaro va disposar de la primera ocasió, però va xutar fora. Noah ho va provar des de fora de l'àrea al minut 18 i el porter va enviar la pilota a córner. Poc després, Álex es va quedar sol davant del porter, però el seu llançament va sortir fora. Al minut 21, amb una volea, Pau va marcar l'1 a 0.

Amb el marcador en contra, el Torelló va avançar línies. Al minut 23, un llançament de falta directa dels visitants es va estavellar contra el pal.

Noah va xutar al minut 36 desviat. Tres minuts després, Álvaro va intervenir en dues ocasions amb el porter Fran batut per evitar el gol de l'empat.

Al minut 47, el Torelló va disposar d'una bona ocasió. El Santa Perpètua va fer el 2 a 0 al minut 49. A la sortida d'un córner, va marcar Gago.

El Torelló es va fer amb el control del partit i el Santa Perpètua es va defensar. Els visitants van poder marcar en dues ocasions en els minuts 53 i 56, però la pilota no va entrar. En el temps de descompte, va arribar el definitiu 2 a 1.

El Santa Perpètua és antepenúltim amb quatre punts i ara s'enfrontarà al Malgrat, que és cinquè. L'entrenador del Santa Perpètua, Jordi López, indicava que la victòria d'ahir era molt necessària.

D'altra banda, el conjunt de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua va empatar el cap de setmana a un gol al camp del Marina-Can Gambús. La primera part va finalitzar sense gols. Al començament de la segona part, Oriol Monge va fer el 0 a 1, però, en el tram final del partit, van empatar els locals. El Santa Perpètua B està situat a la zona alta de la classificació amb 11 punts. Dissabte, rebrà la visita del Pajaril.

Per la seva part, el primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va caure ahir al camp del Seagull B per 3 a 1. Anna Castejón va avançar a les perpetuenques al minut 19. Abans del descans, el Seagull li va donar la volta al marcador. El conjunt de Badalona va marcar el tercer gol a la segona part. El Santa Perpètua rebrà la propera jornada la visita del Cassà.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]