El primer equip de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua va empatar ahir a un gol a casa contra el Parets B. Els perpetuencs van veure com se'ls escapaven dos punts pràcticament en la darrera acció del partit. David Rubio va fer l'1 a 0 al minut 81 després d'una molt bona combinació amb Kevin, que el va deixar sol davant del porter. El Santa Perpètua no va saber mantenir aquest resultat, que era molt important donada la seva situació delicada a la classificació.

El Santa Perpètua va portar el pes del partit i, al minut 5, ja va disposar d'una ocasió molt clara. El porter del Parets B es va lluir en una rematada de cap de Raúl a la sortida d'un córner. Al minut 31, Pino va evitar el gol del Parets B i, al minut 44, va aturar un xut llunyà dels visitants.

A la segona part, el Santa Perpètua va atacar més. Al minut 49, Luque va xutar fora. Poc després, el mateix Luque va fer una centrada molt perillosa que no va trobar rematador.Al minut 60, es va reclamar un penal sobre Dani, que l'àrbitre no va xiular. Pino va sortir bé als peus d'un davanter visitant al minut 68 per desfer una jugada de molt de perill. En el tram final del partit, van arribar els dos gols. Amb l'1 a 0, Dani va xutar lleugerament desviat en el que podia haver estat el segon gol local. Amb el marcador en contra, el Parets B va pressionar i va trobar el gol davant de la desesperació dels locals.

L'entrenador del Santa Perpètua, Jordi López, reconeixia que els dos equips havien merescut puntuar.La propera jornada, el conjunt de la nostra localitat, que es manté a la zona baixa de la classificació, jugarà a Caldes de Montbui contra el líder.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]