El primer equip del Club Hoquei Santa Perpètua va empatar diumenge a quatre gols a casa contra l’Arenys de Munt. Al descans, els perpetuencs dominaven per 2 a 0. Al començament de la segona part, van estar a punt de fer el tercer, però van ser els visitants els que van marcar dos gols seguits.

El Santa Perpètua va fer el 3 a 2 i l'Arenys de Munt va igualar. Després, va arribar el 4 a 3 i, en el darrer minut, es va empatar el partit definitivament. Els gols del conjunt perpetuenc els van marcar Alejandro Vera, Joan Urgell, Joel Pérez i Eloy Algarra.

El Santa Perpètua porta tres jornades sense perdre. Els de la nostra localitat han acabat la primera volta en cinquena posició, empatats amb els quarts, amb 10 punts. Dissabte, rebran la visita del líder, el Farners.
L’entrenador del Santa Perpètua, Lluís Coll, ha lamentat no haver sumat els tres punts contra l'Arenys de Munt.

Per la seva part, el conjunt de Segona Catalana del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre a la pista del Congrés per 8 a 3. Els perpetuencs són els cuers amb zero punts i ara aniran a la pista del Mollet, que és el segon classificat.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]