El primer equip de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua va empatar diumenge a tres gols al camp de la Torreta, un rival directe en la lluita per la permanència. Els perpetuencs van encaixar el primer gol al minut 4. Abans del descans, al minut 39, Dani va empatar de penal. El Santa Perpètua es va posar per davant al minut 56 amb un gol de Kevin. La Torreta va empatar al minut 69 i es va quedar amb un home menys per una expulsió per doble groga. Al minut 76, Álex Ruedas va veure la segona groga. Tres minuts després va ser expulsat un altre jugador de la Torreta. Pato va fer el 2 a 3 al minut 82 i, al minut 87, la Torreta va marcar el 3 a 3 de penal. En aquest partit va debutar el porter perpetuenc Raúl Guillamón, que va fitxar la setmana passada procedent de la Lliga universitària dels Estats Units.

El Santa Perpètua es manté en antepenúltima posició amb 9 punts. El proper partit el disputarà el 9 de gener a casa contra el Molinos, que és dotzè amb 10 punts.

D’altra banda, el conjunt de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua va caure dissabte contra el cuer, el Cercle Sabadellès 1856, per 2 a 3. Els visitants van fer el primer gol al minut 14. Robert Mestres va empatar al minut 31 i Roger Montilla va fer el 2 a 1 al minut 41. Abans del descans, el Cercle Sabadellès va empatar. El 2 a 3 va arribar al minut 81.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]