hola

L'esport de Santa Perpètua, i especialment la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua, està de dol per la mort de Paco Navarro. El president d'honor de la UCF Santa Perpètua va morir ahir als 77 anys. Navarro va dedicar gairebé 50 anys de la seva vida al futbol de Santa Perpètua. Des que va arribar a la nostra localitat procedent de Badalona, va tenir diferents càrrecs directius en diversos clubs perpetuencs. El seu gran objectiu era ajudar els infants i els joves a practicar esport.

També va ser un dels impulsors de la fusió del Santa Perpètua, la Mogoda i la Florida, de la qual va néixer la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua. Passava moltes hores al camp de futbol, tant els dies d'entrenaments com els caps de setmana animant els equips perpetuencs. Era una persona molt estimada, sobretot pels infants de la UCF Santa Perpètua.

Paco Navarro va entrar a l'equip de govern de l'Ajuntament de Santa Perpètua amb Iniciativa per Catalunya Verds l'any 1999 com a regidor d'Esports, càrrec que va ocupar durant un mandat i mig. L'any 2012, el Ple de l'Ajuntament va decidir per unanimitat posar el seu nom al Centre Municipal de Futbol.

Durant molt anys, va portar cada dilluns a un dels equips de la UCF Santa Perpètua al programa La Veu de l'Esport de Ràdio Santa Perpètua per ser entrevistats. També va escriure un llibre, titulat El fútbol que viví yo, en el qual va explicar part de les nombroses anècdotes que va viure en la seva vida esportiva.

"Parlar del Paco Navarro és parlar de valors, d'amistat, d'humanitat, de simpatia, d'estima, de companyerisme. El Paco era i és una bona persona, sempre estarà entre nosaltres. Per allà on passava deixava empremta. Sempre tindrem la seva imatge envoltat d'infants i joves, transmetent els valors de l'esport", ha dit l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia. "Ha estat feliç treballant per l'esport i pel seu poble; mai li tornarem tot allò que ens ha donat; per a mi ha estat un orgull formar part de la seva vida, el trobarem molt a faltar", ha remarcat l'alcaldessa.

En un comunicat, el president de la UCF Santa Perpètua, Paco Torres, ha recordat que Paco Navarro "ha estat una persona importantíssima per a l'esport de la nostra ciutat, sempre disposada a lluitar per portar l'esport de la nostra ciutat a on es mereix". "Era una persona que sentia els colors com ningú, sempre animant a la graderia a tots els equips amb respecte i passió i donant exemple dels valors que vol transmetre aquest club", ha afegit. "El nom de Paco Navarro sempre anirà vinculat al nostre club, perquè has estat el millor representant que podíem tenir; estem orgullosos d'haver-te tingut amb nosaltres", ha assegurat el president de la UCF Santa Perpètua.

 

Foto: Fotografia d'arxiu amb Paco Navarro envoltat de jugadors de la UCF Santa Perpètua / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El perpetuenc Adrián Lamas serà el segon entrenador del Barça C femení de futbol
29 Jul 2022 12:45 - NataliaEl perpetuenc Adrián Lamas serà el segon entrenador del Barça C femení de futbol

El perpetuenc Adrián Lamas serà la propera temporada el segon entrenador del Barça C femení de futbol. [ ... ]

Marcel Caralt, quart en el Campionat d'Espanya de clubs de vòlei platja
29 Jul 2022 08:36 - NataliaMarcel Caralt, quart en el Campionat d'Espanya de clubs de vòlei platja

Marcel Caralt s’ha classificat en quarta posició en el Campionat d’Espanya de clubs de vòlei platja [ ... ]

El sènior de l'Sport Sala jugarà al grup 1 de la Segona Divisió Catalana
28 Jul 2022 09:19 - NataliaEl sènior de l'Sport Sala jugarà al grup 1 de la Segona Divisió Catalana

El sènior de l’Sport Sala ha quedat enquadrat al grup 1 de Barcelona de la Segona Divisió Catalana. [ ... ]