El primer equip femení de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua va perdre diumenge per un gol a zero al camp del Women’s Soccer School. Les locals van marcar l’únic gol del partit al minut 38.Aquesta ha estat la cinquena derrota de la temporada per a l’equip perpetuenc. El Santa Perpètua és desè al grup 2 de la Primera Divisió femenina amb 18 punts. El proper cap de setmana, descansarà.Aquest dimecres, jugarà el partit ajornat contra el Sant Gabriel.

L’entrenador del conjunt de la nostra localitat, Kennet Sánchez, ens ha explicat que van afrontar el partit del cap de setmana amb moltes baixes.

Per la seva part, en futbol masculí, a la Tercera Catalana, el Santa Perpètua B va perdre la jornada passada per 2 a 0 al camp del Barberà-Andalucía B. Els perpetuencs van encaixar el primer gol al minut 14. El 2 a 0 definitiu va arribar al minut 87.

El Santa Perpètua B és dotzè amb 12 punts. El seu proper rival serà el Martorelles, que és el setè classificat amb 18 punts.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]