Una greu lesió d'Aleix al minut 1 de la segona part amb el resultat d'1 a 2 va provocar la suspensió del partit que enfrontava dissabte a Santa Perpètua el sènior de l'Sport Sala amb el Racing Pineda. En una acció d'atac, Aleix va caure al terra després d'una entrada d'un jugador visitant. El perpetuenc ja no es va moure de la pista fins que va venir una ambulància i se'l va emportar a un centre hospitalari. Aleix va ser atès en tot moment per Sebas Escámez, entrenador de l'Sport Sala, i per la seva mare, que va baixar des de les graderies.

El partit va ser suspès perquè s'havia de tancar el Pavelló a dos quarts de deu i no donava temps a jugar els gairebé 19 minuts que faltaven. Els visitants no van estar d'acord perquè es volien estalviar un nou desplaçament a Santa Perpètua.

La primera part entre dos equips empatats a la classificació en la segona posició va ser de domini visitant. El Racing Pineda va disposar de més ocasions, que no es van traduir en més gols per les bones actuacions de Marc Casado sota pals i per la manca d'encert dels visitants.

El partit va començar amb domini visitant. L'Sport Sala tenia problemes per superar la pressió del Racing Pineda. Els perpetuencs van reaccionar ràpid i, al minut 4, Aleix va enviar un xut al pal. Iván va obligar a intervenir al porter i Aleix va tenir una altra ocasió, però el seu llançament va sortir fora.

El Racing Pineda va inaugurar el marcador al minut 7. Dos minuts més tard, Guille va rebre una gran assistència d'Alegría, però el porter va evitar el gol.Marc Casado va haver d'intervenir en dues ocasions molt bones dels visitants. Al minut 11, en una gran acció individual, Aleix va superar el porter per sobre i un defensa no va poder evitar que la pilota entrés.

A partir d'aquí, el Racing Pineda va gaudir de les millors ocasions, incloent un xut al pal. Casado va estar molt bé de nou, però, al minut 17, va arribar l'1 a 2.En el darrer minut, els dos equips van poder marcar, però el resultat ja no es va moure. Al començament de la segona part, es va produir la lesió d'Aleix i la suspensió del partit.Un dels tècnics locals, Sebas Escámez, lamentava la lesió d'Aleix.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]