El Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte a la pista del cuer, el Montgat, per 55 a 68. Al primer quart, els perpetuencs van arribar a dominar amb un marcador de 2 a 12, però els locals van reaccionar i van empatar a dotze.Durant el segon quart, el Montgat es va posar per davant amb un resultat de 23 a 18. La reacció dels perpetuencs va ser espectacular amb un parcial de 0 a 15 que els va permetre arribar al descans amb avantatge (23-33).

Durant el tercer quart, el Llar 56 va deixar pràcticament sentenciat el partit amb un resultat de 31 a 48. El Montgat va entrar el partit de nou amb un parcial de 9 a 0.En el darrer quart, el Montgat es va situar a només tres punts dels perpetuencs. El Llar 56 es va acabar imposant i sumant la cinquena victòria de la temporada per sis derrotes. Dissabte, rebrà la visita del líder, el Sant Fost.

Per la seva part, el sènior masculí B va perdre diumenge contra el segon classificat, el Kobras B per 47 a 71. Els perpetuencs, que són penúltims, jugaran ara contra el Collblanc C, que és el tercer classificat.

D'altra banda, el partit del sènior femení a la pista del Club Natació Caldes B va ser ajornat pel covid. El proper cap de setmana, les de la nostra localitat jugaran a casa contra el Círcol B.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]