El primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va sumar dissabte la setena victòria de la temporada en guanyar al camp del cuer, el Montcada, per 1 gol a 3. Irene va fer el 0 a 1 al minut 17. Només començar la segona part, el Montcada va empatar. En el tram final del partit, les perpetuenques van sentenciar amb gols de Yanira i Irene. El Santa Perpètua és vuitè amb 24 punts i el proper cap de setmana anirà al camp de l’Olot, que és penúltim amb 7 punts.

D’altra banda, el conjunt masculí de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua va guanyar la jornada passada per 0 a 2 al camp del Young Talent de Badalona B. Biel va inaugurar el marcador al minut 22 i Sergio Ruiz va fer el 0 a 2 al minut 84.El Santa Perpètua és novè amb 19 punts i ara anirà al camp del líder, el Badia, que suma 37 punts.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]