hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua va fer ahir a la tarda una recepció oficial als germans Òscar i Ariadna Mingueza, destacats esportistes de la nostra localitat. L’acte es va desenvolupar a l’edifici consistorial i va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Isabel Garcia; el regidor d’Esports, Julio Pérez; els germans Mingueza i els seus pares, Rosario i Juan Carlos.

Òscar Mingueza, jugador del primer equip del Futbol Club Barcelona, va aconseguir a l’estiu la medalla de plata als Jocs Olímpics de Tòquio amb la selecció espanyola.Ariadna Mingueza, jugadora del Futbol Club Barcelona B femení, va obtenir amb la selecció espanyola sub-19 la classificació per disputar la Ronda d’Elit del Campionat d’Europa.Els dos esportistes perpetuencs van rebre diferents obsequis de part dels representants municipals. Abans, van parlar d'alguns aspectes de la seva vida com a futbolistes.

Òscar Mingueza va explicar que jugar als Jocs Olímpics, amb un equip que es coneixia des de feia temps i que tenia una connexió increïble, va ser una experiència única.

Per la seva part, Ariadna Mingueza, va avançar que la propera temporada vol donar ja el salt a la Primera Divisió. Abans, però, vol jugar el Mundial sub-20 amb Espanya i mantenir la categoria amb el Barça B.

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va reivindicar que cal continuar lluitant per aconseguir la igualtat entre homes i dones a l'esport. Garcia va dir que és un orgull que els germans Mingueza passegin el nom de Santa Perpètua per tot arreu.

El regidor d’Esports, Julio Pérez, va destacar la importància de la medalla olímpica aconseguida per Òscar Mingueza.


Foto: Els germans Mingueza amb l'alcaldessa i el regidor d'Esports / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada
25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]