El Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 43 a 73 contra el Llinars B. El primer quart va acabar amb un parcial de 13 a 18. Durant el segon quart, els visitants es van distanciar (24-37). A la represa, les coses no van canviar i el Llinars B es va mostrar també superior.

El Llar 56 sumava la seva vuitena derrota. La propera jornada, anirà a la pista de l'Amunt Bàsquet. Els dos equips estan situats a la zona baixa de la classificació. D'altra banda, el sènior masculí B, que va descansar el cap de setmana passat i que és el cuer, jugarà el pròxim partit fora de casa contra el Gassó, que és quart. Per la seva part, el sènior femení va sumar diumenge la tercera victòria de la temporada en guanyar el Martorelles per 70 a 53. El conjunt de la nostra localitat és novè i ara jugarà contra el Bellvitge, que és onzè.

0
0
0

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria
22 Abr 2024 09:53 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria

El sènior A de l'Sport Sala va guanyar dissabte el Safa Anosda de Sabadell per 8 a 5 i va trencar la [ ... ]