El conjunt de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua va guanyar diumenge al camp del Planadeu-Roureda per 1 a 3. El 0 a 1 va arribar al minut 11 i va ser un gol en pròpia porta. Després, va ser expulsat un jugador del Planadeu. Els locals, tot i la inferioritat numèrica, van empatar de penal al minut 16. Abans del descans, van marcar Marc Ferrandiz, de penal, i Biel Monge. Al tram final, va ser expulsat un altre jugador local.El Santa Perpètua B és vuitè amb 25 punts. El proper cap de setmana, hi haurà descans. Després, els perpetuencs rebran la visita de la Románica, que és el segon classificat amb 42 punts.

D’altra banda, el primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte per 3 a 4 el Sant Cugat B. L’1 a 0 va arribar al minut 3. Marta Moritz va empatar al minut 15.Al minut 59, el Sant Cugat B es va tornar a avançar. El Santa Perpètua li va donar la volta al marcador amb dos gols d’Irene. El Santa Cugat B va empatar amb un gol en pròpia porta i, en el darrer minut, Yanira va fer el 3 a 4.

El Santa Perpètua suma quatre jornades sense perdre, amb tres victòries i un empat. El conjunt perpetuenc, que és sisè amb 31 punts, jugarà dimecres a casa contra el Figueres un partit ajornat.

0
0
0

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]