El sènior de l’Sport Sala va començar dissabte la segona volta amb un empat a sis gols a la pista del segon classificat, el Prats de Lluçanès. Els perpetuencs van trencar així una ratxa de quatre derrotes seguides. Aleix va tornar després de la lesió que va patir contra el Racing de Pineda i va marcar quatre gols.

El Prats de Lluçanès va inaugurar el marcador, però l’Sport Sala va respondre amb tres gols, que van fer Albert, Alegría i Aleix. Al començament de la segona part, els locals van remuntar amb tres gols seguits. Aleix va tornar a posar per davant als de la nostra població amb dos gols. El Prats de Lluçanès va tornar a remuntar i Aleix va fer el definitiu empat a sis. Sebas Escámez, entrenador de l’Sport Sala, ha indicat que dissabte els dos equips van jugar un gran partit.

L’Sport Sala es manté en cinquena posició amb 20 punts. Després de la jornada de descans del proper cap de setmana, rebrà la visita del Ciutat de Granollers, que és desè amb 13 punts.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]