El sènior de l’Sport Sala continua sense aixecar el cap. Diumenge, va perdre per 3 a 1 a la pista del Santvicentí. En els primers minuts, els perpetuencs ja perdien per 2 a 0. Al començament de la segona part, va arribar el 3 a 0. Aleix va marcar l’únic gol de l’Sport Sala al minut 32.

L’Sport Sala, que no ha guanyat cap dels vuit darrers partits que ha jugat, és sisè amb 21 punts. Sebas Escámez, un dels entrenadors de l’Sport Sala, ha indicat que amb el marcador empatat a zero van fallar ocasions clares contra el Santvicentí.

D'altra banda, el partit que havia de jugar aquest dissabte a casa contra el Castellterçol s'ha ajornat fins al dijous 24 de març.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]