El Llar 56 - Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre ahir diumenge per 44 a 60 contra l'AECAM Malgrat 07 i ja sap que haurà de jugar la fase per mantenir la categoria. Quan falten dues jornades per acabar la primera fase, els perpetuencs no tenen cap opció matemàtica d'evitar la lluita pel descens.

El Llar 56 va començar molt bé el partit contra l'AECAM Malgrat 07 amb un parcial inicial de 0 a 7. Els visitants van empatar a set, però els de la nostra localitat van agafar un avantatge de deu punts gràcies a tres triples seguits. Al final del primer quart el marcador era de 17 a 9.

El Malgrat 07 va fer un parcial de 0 a 7 a l'inici del segon quart, però els perpetuencs van respondre amb sis punts seguits. El darrer tram del segon quart va ser per als visitants, que van marxar al descans amb un marcador a favor de 24 a 29.

Durant el tercer quart, el Llar 56 va arribar a perdre d'onze punts (24-35), però va reaccionar i es va col·locar a només quatre punts de desavantatge. Els de Malgrat van tornar a marxar amb tres triples seguits.El conjunt de Santa Perpètua va tenir molts problemes per anotar durant el partit i, especialment, en el darrer quart. L'AECAM Malgrat 07 va jugar molt còmode i va certificar el triomf.El Llar 56 és penúltim amb tres victòries i quinze derrotes. El proper cap de setmana, anirà a la pista del cuer, el Maresme Boet.

Per la seva part, el sènior femení del Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre diumenge a casa contra el cuer, el Collblanc C, per 45 a 48, en un partit força dolent del conjunt local. Les perpetuenques van patir la quinzena derrota de la temporada.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]