El primer equip del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre diumenge a la pista del cuer, el Roda, per 6 a 3. Els tres gols perpetuencs els van marcar Alejandro Vera, Eloy Algarra i Iker Acebal. Al descans, el Roda dominava per un clar 5 a 0. Els locals van estar molt encertats en atac, mentre que el Santa Perpètua va fallar totes les ocasions de gol que va tenir. A la segona part, els perpetuencs van jugar millor, però no van tenir prou per donar-li la volta al marcador.

Després d'aquesta derrota, el Santa Perpètua passa a ser el cuer amb només sis punts. Quan només falten 12 punts per disputar, els perpetuencs estan a set punts del play-off d'ascens. El proper cap de setmana, l'equip de la nostra localitat jugarà a la pista del Sant Celoni, que lidera la classificació amb 26 punts.

L'entrenador del Santa Perpètua, Lluís Coll, creu que no van merèixer una derrota tan dura a la primera part contra el Roda.

D’altra banda, el conjunt de Segona Catalana del Club Hoquei Santa Perpètua, que va descansar el cap de setmana passat, es desplaçarà la propera jornada a la pista del líder, el Sant Just. Els perpetuencs són els cuers del grup amb només tres punts.

0
0
0

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria
22 Abr 2024 09:53 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria

El sènior A de l'Sport Sala va guanyar dissabte el Safa Anosda de Sabadell per 8 a 5 i va trencar la [ ... ]