El primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va guanyar diumenge a Vilassar de Mar per 2 a 3. El Vilassar de Mar va marcar l'1 a 0 al minut 16. Abans del descans, Gemma Martínez va empatar. A la segona part, les locals van fer el 2 a 1. En el tram final, el Santa Perpètua li va donar la volta al marcador amb gols de Calonge i Gemma Martínez.

El Santa Perpètua és sisè amb 41 punts i la propera jornada jugarà a casa contra el Seagull B, que és cinquè amb 43 punts.

D'altra banda, el partit que havia de jugar el primer equip de la UCF Santa Perpètua diumenge a casa contra el Malgrat va ser ajornat a petició del conjunt de la nostra localitat per lesions i per contagis de covid. Encara no hi ha data per a aquest enfrontament.El proper cap de setmana, el Santa Perpètua anirà al camp del Parets B. Els dos equips estan situats a la part baixa de la classificació i lluiten per no baixar.

Per últim, el conjunt de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte per 1 a 2 al camp del tercer classificat, el Pajaril. Julen va fer el 0 a 1 al minut 17. Al minut 40, va ser expulsat un jugador del Pajaril i Carlos va fallar un penal. Al minut 49, Oriol va marcar el 0 a 2. El Santa Perpètua B també es va quedar amb un home menys al minut 62 per l'expulsió de Raúl Rodríguez. El Pajaril va marcar l'1 a 2 al minut 69 i va veure com en els darrers instants li expulsaven un altre jugador.

El Santa Perpètua B és cinquè amb 34 punts i dissabte rebrà la visita del Santa Maria de Montcada, que és setè amb 33 punts.L'entrenador perpetuenc, Dani Hernández, ha destacat el bon rendiment del seu equip al camp del Pajaril.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]