El conjunt de Tercera Catalana de la UCF Santa Perpètua va perdre dissabte per 1 a 2 contra el Santa Maria de Montcada. Els visitants van inaugurar el marcador al minut 3. Poc després, van enviar un xut al pal. El pal va tornar a salvar als locals al minut 14 en el llançament directe d'una falta. El Santa Maria de Montcada va disposar de més ocasions. Al minut 23, Capel va fer una gran aturada. El Santa Perpètua B no va tenir cap ocasió de gol durant la primera part. Al minut 44, Capel es va tornar a lluir sota pals. En la següent acció, en el llançament d'un córner va arribar el 0 a 2.

La segona part va ser més igualada. Al minut 52, Carlos es va plantar sol davant del porter, però no el va superar. Capel es va continuar mostrant molt segur i el Santa Perpètua B va arribar als darrers minuts amb opcions. Álex va fer un gran gol en el tram final, però els tres punts van marxar cap a Montcada.

El segon entrenador del conjunt perpetuenc, Christian Lemiñana, explicava que no havien tingut un bon dia.El proper cap de setmana, els de la nostra localitat aniran al camp del Sant Quirze B.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]