El primer equip de la UCF Santa Perpètua va aconseguir dissabte una victòria molt important al camp d’un rival directe en la lluita per evitar el descens. El conjunt que entrena Dani Tortolero es va imposar al Parets B per 1 a 3. Dani Rodríguez va fer el 0 a 1 al minut 10. El 0 a 2 el va marcar Oriol Monge a la mitja hora de joc. El Parets B va reduir distàncies al minut 53 i Robert Mestres va tancar el marcador al minut 62.

El Santa Perpètua és el quart classificat per la cua, encara en zona de descens directe, amb 23 punts. Dissabte, rebrà la visita del líder, el Caldes, i el dia 14 d’abril jugarà a casa el partit ajornat contra el Malgrat.
Un dels jugadors perpetuencs, Dani Rodríguez, ha destacat la importància del triomf contra el Parets B.

Per la seva part, el primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va caure diumenge a casa contra el Seagull B per 1 a 2. Les visitants van marcar el 0 a 1 al minut 8 i el 0 a 2 al 82. Gemma Martínez va aconseguir el gol local al minut 86. El conjunt perpetuenc és vuitè amb 41 punts i el proper cap de setmana jugarà al camp del Cassà, que és novè amb 38 punts.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]