hola

Amb motiu del Dia Internacional de l’esport per al desenvolupament i la pau, que es commemora avui 6 d’abril, l'ONGD Alkària i el Club Bàsquet Santa Perpètua faran un partit solidari al pavelló que enfrontarà el cadet local i el Sant Joan de Mata.

Aquesta activitat forma part del projecte Estimular l’esport de base femení i el dret a la participació professional esportiva de les dones al Senegal per empoderar les noies com a entrenadores un cop finalitzada la seva vida com a jugadores que compta amb subvenció de l'Ajuntament de Santa Perpètua. La Federació Catalana de Bàsquet aporta entrenadors per fer formació a les dones senegaleses a través de beques i, alguns membres del Club Bàsquet Santa Perpètua viatjaran al Senegal aquest estiu com a voluntaris en aquest projecte.

El partit servirà per inaugurar la campanya de recollida de calçat nou i seminou per al Senegal. Aquesta campanya i el projecte de cooperació internacional s’integren en la difusió dels Objectius per al desenvolupament sostenible (ODS), tant pel que fa a Salut i Benestar com en Igualtat de gènere i reducció de les desigualtats.


Foto: Imatge de la presentació del projecte en el que col·laboren Alkaria, el CB Santa Perpètua i l'Ajuntament / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]

Bruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base
17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]