El sènior femení del Club Bàsquet Santa Perpètua ha finalitzat la temporada a la zona baixa de la competició al grup 3 del Campionat Territorial amb cinc victòries i disset derrotes. Les perpetuenques havien de jugar ahir a la nit un partit ajornat a casa contra el Maristes Ademar en el que havia de ser l’últim enfrontament de la lliga, però el conjunt visitant s’ha retirat de la competició. Per tant, el resultat va ser de 2 a 0.

D'altra banda, el Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua va tancar diumenge la primera fase de la temporada amb una derrota per 45 a 112 contra el Premià de Dalt, que ha estat finalment el segon classificat del grup. El partit va ser dominat en tot moment pels visitants, que, al final del primer quart, guanyaven per 6 a 28. Al descans, el resultat era de 20 a 59. Durant el tercer quart, el parcial va ser de 13 a 21 i en el darrer, de 12 a 32.
El Llar 56 finalitza la primera fase a la cua de la classificació amb tres victòries i disset derrotes i ara jugarà per evitar el descens de categoria. Oriol Anglada, segon entrenador del Llar 56, es va mostrar molt emprenyat amb l'actitud del seu equip.

Per la seva part, el sènior masculí B va perdre dissabte per 61 a 67 contra el Salesians de Sabadell en un partit que enfrontava als dos darrers classificats del grup. El Santa Perpètua, que descansarà el proper cap de setmana, és ara el cuer.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]